Leer ons kennen

Over ons

Een verbouwing van uw woning is een ingrijpend project. Bent u geen doe-het-zelver, en wilt u graag hulp van iemand die goed naar u luistert en uw woning en/of bijgebouwen volledig naar uw wensen verbouwt of renoveert? Dan bent u bij Claus Timmerwerken aan het juiste adres. Of het nu om een aanbouw, nokverhoging, dakkapel, erker of kozijnrenovatie gaat: wij beginnen altijd met een inventarisatie van uw persoonlijke wensen. Vervolgens maken we een bouwplan op maat dat precies bij die wensen past. Claus Timmerwerken is actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud en werkt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Timmeren is onze specialiteit, maar door onze samenwerking met tal van andere specialisten kunnen wij onder andere ook metselwerk en installatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Op deze manier kunnen we complete verbouwingen opleveren.

Met Claus kiest u voor: een persoonlijke aanpak op basis van uw eisen en wensen creativiteit in planvorming, vormgeving en materiaalgebruik degelijk vakwerk tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding duurzaam bouwmateriaal exclusief maatwerk uit de eigen werkplaats Claus is ook flexibel. U bepaalt zelf welk deel van het project u aan ons uitbesteed. Wij kunnen het complete traject voor u uitvoeren, van planvorming tot en met oplevering, maar ook een bestaand bouwplan realiseren. Desgewenst verzorgen we ook de melding of vergunningsaanvraag die u in veel gevallen bij de gemeente moet indienen. Wanneer u ons uw complete verbouwing laat uitvoeren, kunt u na de opleverdatum direct gebruikmaken van uw nieuwe aanbouw, schuur of kantoor. Met Claus weet u altijd waar u aan toe bent!

Neem contact met ons op

Overtuigd van onze kwaliteiten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen een bouwplan op maat maken dat precies past bij uw wensen.

Neem contact op